fredag 10 december 2010

Inte så glamoröst

Vi har fått några nya ineboende djur hos oss. Redan i oktober hörde Simon nåot konstigt kväkande i verkstaden och det tog ett bra tag innan han hittade vad det var och var det kom ifrån. Efter en hel del letande kom han fram till attt det var en padda i avloppet. Nu har det varit lungt fram till nu då de har kommit ända in i golvsilen och de tycks flyttat in på riktigt. Kanske kylan där ute har satt lite press på dom så att de har flyttat inomhus. Så nu är frågan skall vi låta naturen ha sin gång eller skall paddorna stödutfodras? De gillar väl mask och sånt och då får vi problem eller kanske det är ok med kattmat eller rå fisk? Hmmm.


2 kommentarer:

  1. Ge Grodis lite mat du. För julefriden:-) Själv har jag lyft in en halvt djupfryst skogsmus. Han bor i pannrummet nu och matas med fågelfrön.

    SvaraRadera
  2. Paddor är nog inte så tacksamma som en mus att ha att göra med. Nu har en rymmt ur golvsilen och klättrat in mellan vägg och golv i verkstaden och nu vet jag inte var den är. Otacksamma kräk, min sympati för paddor sjunker.

    SvaraRadera